Samen meer waarde

Werken bij de ODZOB


Odzob_on_Tour_vrijdagmiddag_kalkzandsteenfabriek-6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Collega's gezocht!

 

Wij zijn een club van “doeners”.
Dagelijks werken we met enorme betrokkenheid aan veiligheid en gezondheid. Bij ons werken ruim 180 mensen, met uiteenlopende specialismen. Gevaarlijke stoffen bij bedrijven, asbestsanering, bouwvergunningen, welstand en monumenten, bodemverontreiniging, illegale ontgrondingen en zwemwatercontroles, vormen maar een kleine dwarsdoorsnede van waar we ons mee bezig houden.


Samenwerken is bij ons van groot belang
Er is een informele werksfeer waarin collega’s elkaar snel kunnen vinden én leren kennen. Collega’s zijn behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Het open en flexibele kantoorconcept draagt daar zeker aan bij. We werken zoveel mogelijk digitaal én locatie en tijdsonafhankelijk. Hierdoor heb je als collega een hoop vrijheid, wij geloven erin dat mensen die eigen verantwoordelijkheid kunnen dragen en daar ook naar handelen. Door te doen waar je goed in bent én wat je leuk vindt, kun je iedere dag het beste uit jezelf en je werk halen.  

 

Wil je alvast een kijkje nemen in het werkveld? Kijk dan naar het filmpje van de ODZOB.

 

Werken in Zuidoost-Brabant

De vacatures en klussen bij de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant vind je op www.werkeninzuidoostbrabant.nl. Op deze website vind je ook vacatures van een aantal andere overheden in Zuidoost-Brabant. Via deze site kun je solliciteren.

Stages en afstudeeropdrachten

Er is regelmatig ruimte voor stageplaatsen of afstudeeropdrachten op mbo-, hbo-, of wo-niveau. Interesse in een stageplaats of afstudeeropdracht bij de ODZOB? Stuur dan een e-mail naar ... .

 

 

Agenda

Vergadering Dagelijks Bestuur

Opdrachtgeversplatform (OGP)

Vergadering Algemeen Bestuur

Naar agendapagina

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant voert voor 21 gemeenten en de provincie de wettelijke milieutaken uit
op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving