This is main content

Organisatie

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) is een Gemeenschappelijke Regeling (GR), gevormd door de gemeenten Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen c.a., Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en de provincie Noord-Brabant (eigenaren & opdrachtgevers).  

Bestuur
Het bestuur van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant bestaat uit een Algemeen Bestuur en een Dagelijks Bestuur. Het AB van de ODZOB omvat de 22 vertegenwoordigers van de colleges van de 21 gemeenten in de regio en van het college van GS van de provincie. Het AB benoemt uit zijn midden een Dagelijks Bestuur (DB).

Omgevingsdienst NL
De ODZOB is aangesloten bij Omgevingsdienst NL, de vereniging van de 29 omgevingsdiensten (regionale uitvoeringsdiensten) in Nederland.

Werken bij
De ODZOB is een jonge, ambitieuze organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Er werken momenteel zo'n 240 medewerkers. Bekijk onze vacatures of mogelijkheden voor stages.