Samen meer waarde

Praktijkexcursie 26 september

ODZOB_CirkelsFotoKleur_StrijpOp dinsdagmiddag 26 september organiseert de ODZOB van 12.30 tot 16.30 uur een  praktijkexcursie, waarbij we twee locaties in de regio bezoeken. Vanaf 12 uur staat er een lunch klaar en we sluiten de middag af met een borrel.

 

Tijdens deze excursie kun je zien hoe de belangen van gezondheid en veiligheid worden afgewogen in het buitengebied en waarbij geluid en veiligheid elkaar versterken in het stedelijk gebied. We bezoeken 2 locaties in de regio per bus en sluiten deze praktijkexcursie af met een netwerkborrel in Eindhoven.

Meer informatie over het programma vind je in de uitnodiging.

 

Voor wie?

Overheidsmedewerkers (veiligheidsregio, gemeenten, omgevingsdienst, provincie, GGD, etc.) van alle disciplines uit de regio Zuidoost-Brabant die een rol spelen in de fysieke leefomgeving zijn van harte welkom. Denk aan milieuadviseurs, ruimtelijke ordenaars, stedenbouwkundigen, medewerkers rampenbestrijding/ integrale veiligheid, RIS-coördinatoren, juristen, vergunningverleners, toezichthouders en handhavers. Ook bestuurders en raads- en statenleden uit de regio zijn van harte welkom.

 

Aanmelden

In de uitnodiging vind je een link naar een digitaal aanmeldformulier. De excursie heeft een maximum aantal deelnemers. Geef je snel op, vol = vol.

Vragen? Neem dan contact op met Janne Cox, via e-mailadres ....

 

Stuur deze uitnodiging gerust door naar collega's voor wie deze praktijkexcursie interessant is.

 

Naar overzicht

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant voert voor 21 gemeenten en de provincie de wettelijke milieutaken uit
op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving